top of page
17 prijs banner.jpg

Toen ik de prijs van de sla zag,

kreeg ik een krop in de keel

K. Schippers         

pijl wit.png

Wat mag de aap kosten?

Is de prijs van een videoproductie hoog? Ja en neen. Het hangt af van het soort project dat je kiest. Een kleine webvideo zit in een heel andere prijsklasse dan bijvoorbeeld een campagnefilm met acteurs en animatie. Het verschil zit hem in de energie, tijd en kosten die we erin stoppen. In ons aanbod hebben we een mix aan productiemogelijkheden voor zowel kleine als grote budgetten.

Onderschat het belang van een goed budget niet. We merken heel vaak dat investeren in goede audiovisuele communicatie een veelvoud in return oplevert. Naast bekendmaking laten klanten ons ook weten dat hun filmpjes effect hebben op fondsenwerving, hun onderhandelingspositie en zelfs helpen om overheidstoelagen binnen te halen.

prijs

Op de aanbodpagina kan je je een beter beeld vormen van de prijs van elke soort productie. Natuurlijk kan je ook altijd een offerte laten opmaken. Vul daarvoor dit formulier  in:

Beter nog!

Vraag ons voor een vrijblijvend gesprek. Zo leer jij onze kwaliteiten kennen en kunnen wij beter de behoeften van jouw project inschatten. Een voorstel op maat van jouw budget en wensen is dan voor ons heel wat makkelijker. Verwacht je tijdens zo’n gesprek in elk geval niet aan verkoperspraat. Dat is niet onze stijl.

Vrijblijvend gesprek? 
toa-heftiba-TO_RcfcfdMg-unsplash_edited.
18-prijzen-3.jpg

O ja, vergeet ook dit niet…

Voorzie niet alleen in een budget voor de aanmaak van audiovisueel materiaal, maar ook voor het verspreiden ervan. Je dient over een budget en strategie te beschikken om je publiek te bereiken. Je filmpje gewoon posten op je website of sociale media is net hetzelfde als een brochure aanmaken en die dan aan je eigen voordeur leggen. Enkel toevallige voorbijgangers merken het op.

Je filmpje bij het juiste publiek krijgen, vraagt een uitgekiende mediastrategie evenals een budget om op de juiste kanalen je boodschap te promoten. In ons aanbod ‘Mediacampagne’ zit een strategie ingebouwd. Zet je niet meteen een campagne op, maar wil je je filmpje wel bij de juiste mensen krijgen? Vraag dan gerust onze ondersteuning.

Wil je een offerte? Klik dan hieronder.

bottom of page