top of page
3 werkwijze banner.jpg

Wat mensen denken en voelen

is belangrijker dan wat ze zien

pijl wit.png
3-werkwijze-1.jpg

Zo werken we

Vergaap je niet aan onze high end apparatuur of eigentijdse montagestijl. Dat is niet wat een sterke productie maakt. Het enige wat telt, is wat mensen denken en voelen na het zien van jouw videoproductie. En ook wat ze gaan doen na een call-to-action.

Verwacht van ons daarom een uitgebreide research voor we van start gaan met een reportage of campagne, en een intense samenwerking. Hoe sterker wij jouw project leren kennen en aanvoelen, hoe beter we de vertaling kunnen maken naar een productie die staat en werkt.

zo werken we

Voor grotere producties stellen we een team samen van filmmakers, designers, animators en welke artiest ook, die elk vanuit hun expertise jouw project kunnen 

versterken. Maar vergis je niet: we sturen ook vaak een eenpersoons-filmploeg op pad voor kleinere projecten.

Heerlijk vinden wij het om met mensen aan de slag te gaan in interviews en docu's. Elke keer opnieuw is het een uitdaging. Snel binnen en buiten op jacht naar een interview? Neen, dat is niet onze stijl. Wanneer mensen zich op hun gemak voelen bij ons als interviewer, zien we vaak de strafste uitspraken naar boven komen. We willen ze dan ook op een positieve manier in beeld brengen.

Wil je toch liever het snelle werk? Overweeg dan onze Run-’n-Gunopnames. Met een lichte opnameset maken we in sneltempo hoogkwalitatieve opnames en al even vlot een montage.

3-werkwijze-2.jpg
bottom of page